okf

Η OKF έχει παράγει μέχρι σήμερα περισσότερους από 750 τύπους προΙόντων.

Η OKF Εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 160 χώρες, σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Η OKF έχει κερδίσει πληθώρα διεθνών βραβείων και πιστοποιήσεων ποιότητας και εξυπηρέτησης.

Λιγα Λογια για την OKF και το Aloe Vera king

Το Aloe Vera King, βασισμένο στην εξαιρετική τεχνολογία του 1997, παρήχθη με σκοπό να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά ως ο νούμερο 1 χυμός αλόης. Το Aloe Vera King καταλαμβάνει πλέον το 76% του μεριδίου της αγοράς σε πωλήσεις χυμών αλόης και κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε 180 χώρες. Τα τελευταία 20 χρόνια η OKF έχει επικεντρωθεί στην παγκόσμια αγορά, διανέμοντας τα προϊόντα της σε μεγάλα κανάλια διανομής (Costco, WALMART, Tesco, Carrefour, Auchan, Metro, Super Value, Kroger, ALDI, LIDL, Makro, ShopRite, Whole Foods, Trader Joe’s, Sam’s Club, Walgreen, CVS, 7-Eleven, Drug Store, Groceries, U.S. Army PX), συνεργαζόμενη με 500 συνεργάτες σε 160 χώρες.

Η OKF έχει κερδίσει πληθώρα διεθνών βραβείων (ITQI, Beverage Innovation and American Masters). Επιπλέον κατέχει 3 βραβεία Monde Selection, για το 2013 και το 2015, κάτι το οποίο μπορεί να συσχετιστεί με τα αντίστοιχα αστέρια ποιότητας ενός ξενοδοχείου και αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση που προσφέρει. Ακόμη, η OKF έχει βραβευτεί από την κυβέρνηση της Κορέας με τα Hidden Champion και World Champ Corporation και έχει επιλεγεί ως World Class Corporation και Global Star Corporation από το Υπουργείο Οικονομίας και Γνώσης της Κορέας υπερισχύοντας μπροστά σε άλλους ομίλους της χώρας. Η OKF επίσης κατέχει την πιστοποίηση Global Star Enterprise, το βραβείο High Tech Venture Business Award, το οποίο πιστοποιεί την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει και το βραβείο President Award Of Industry που αποδεικνύει την ανταγωνιστικότητά της.

Το κύριο εργοστάσιο παρασκευής προϊόντων της OKF βρίσκεται στην πόλη Andong, στο νομό Gyeongbuk-do, έχοντας το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας παγκοσμίως (99.000 τετραγωνικά μέτρα έκταση, 12 κύριες και 7 δευτερεύουσες γραμμές παραγωγής, αυτόματο σύστημα υψηλής τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα από 8 εκατομμύρια μπουκάλια ημερησίως ή διαφορετικά 200 κοντέινερ, με ετήσιο αποτέλεσμα 3 δισεκατομμύρια μπουκάλια, τα οποία έχουν αναμενόμενη οικονομική αξία, 1 δισεκατομμύριο Αμερικάνικων δολαρίων).

Η OKF έχει περάσει συστήματα ελέγχου παγκόσμιας κλάσης, από τα οποία πέρασαν και οι: Coca Cola, Delmonte, Dole, Sunkist, Monster, Ocean Spray, Maxwell, ITOEN, Amway, Costco, Walmart κ.ο.κ.Είναι η πρώτη εταιρεία στην Κορέα στην οποία χορηγήθηκε αναγνωριστικό εργοστασίου από την Walmart το 2015.Όλα τα προϊόντα της, κατέχουν την πιστοποίηση FDA (U.S. Food and Drug Administration) όπου και ικανοποιούν όλους τους κανονισμούς της. Η ποιότητα της OKF στηρίζεται στις πιστοποιήσεις (IFS, BRC, FSSC 22000, ISO, GMP, HACCP, Kosher, HALAL, NOP EU Organic Certification, GOST, BRC, κλπ.), οι οποίες πιστοποιούν τη σταθερότητα, τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου εργοστασίου στην Andong, τον Μάρτιο του 2010, ακολούθησε η δημιουργία του δεύτερου τον Απρίλιο του 2011, του τρίτου τον Αύγουστο του 2012, του τέταρτου τον Ιούνιο του 2013 και συνεχίζοντας αυτή τη διαδοχικότητα, κατασκεύασε το πέμπτο εργοστάσιο το 2014, ενώ το έκτο πρόκειται να ολοκληρωθεί το 2016, κάτι το οποίο αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξη, το επίπεδο της ποιότητας, της διαθεσιμότητας αλλά και τη συνεχή επένδυση σε νέες εγκαταστάσεις.

Μέσω της συνεργασίας με διεθνής εταιρείες, η OKF κατέχει ένα εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας, εξοπλισμένο με έμπειρους και καταρτισμένους ερευνητές. Εφόσον, ο στόχος της OKF είναι να καλύψει τις διεθνής αγορές παγκοσμίως, με την ποιότητα των προϊόντων της, η προσπάθειά μας θα είναι ακατάπαυστη μέσα από τη συνεχή έρευνα, τη διατήρηση της υψηλής τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Η OKF επενδύει όλη της την ενέργεια προκειμένου να παράγει και να αναπτύξει προϊόντα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της, αφιερώνοντας την ψυχή και την καρδία της.